Desi fata de partida precedenta, cu Heerenveen, clubul din Ghencea a marit preturile la bilete cu pana la suta la suta, in functie de sectorul dorit, se pare ca Stadionul National se va umple si la meciul cu Betis Sevilla. CERERE. Steaua a scos la v

Desi fata de partida precedenta, cu Heerenveen, clubul din Ghencea a marit preturile la bilete cu pana la suta la suta, in functie de sectorul dorit, se pare ca Stadionul National se va umple si la meciul cu Betis Sevilla.
CERERE. Steaua a scos la vanzare 40.000 de bilete pentru intalnirea din optimile de finala ale Cupei UEFA, aproape jumatate din acestea fiind deja cumparate. ""Sambata, in prima zi, s-au vandut mai mult de 10.000 de tichete. Din informatiile noastre, numarul lor bate undeva spre 15.000. Cred ca, daca vanzarile merg in acelasi ritm, se poate ca miercuri sa nu se mai gaseasca bilete"", a declarat directorul executiv al Stelei, Valeriu Argaseala. Pentru a fi prezenti pe stadion la acest meci, suporterii trebuie sa plateasca 10 RON pentru un loc la peluze, 20 RON pentru un bilet la tribuna a II-a, 30 RON la tribuna I si 200 RON la tribuna 0. De asemenea, pana miercuri, suporterii stelisti care si-au cumparat abonament la inceputul sezonului va trebui sa il preschimbe, deoarece sectoarele si locurile de pe Stadionul National nu corespund cu cele ale arenei din Ghencea.
TERENURI. Cea mai mare problema a stelistilor in ultima saptamana a fost lipsa unui teren de antrenament. Astfel, elevii lui Cosmin Olaroiu s-au pregatit pe Stadionul National doar joi si vineri, in rest antrenandu-se in sali de forta sau pe terenuri sintetice de mici dimensiuni. Pentru ca s-au inteles cu administratorii Complexului Lia Manoliu sa protejeze suprafata de joc de pe ""National"", stelistii s-au pregatit sambata la Urziceni. Initial, sedinta de pregatire trebuia sa se dispute pe terenul sintetic al Unirii Urziceni, care are dimensiuni aproape de cele ale unui stadion normal, dar jucatorii au fost apoi lasati sa intre pe terenul cu iarba al divizionarei secunde. Directorul general al Complexului Sportiv ""Lia Manoliu"", Constantin Miclea, a declarat ca ros-albastrii vor face urmatorul antrenament pe Stadionul National marti. ""Intelegerea din contract este sa hotaram de comun acord in privinta programului antrenamentelor care se fac in limita posibilitatilor"", a spus Miclea.

OLÃ…ROIU


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.