La sfarsitul lunii martie va debuta la Antena 1 primul thriller paranormal produs in Romania, un serial original, inspirat din cazuri misterioase aflate in arhivele Politiei Romane. Clarviziuni, vampiri energetici, telepatie, telekinezie, pirokin
La sfarsitul lunii martie va debuta la Antena 1 primul thriller paranormal produs in Romania, un serial original, inspirat din cazuri misterioase aflate in arhivele Politiei Romane. Clarviziuni, vampiri energetici, telepatie, telekinezie, pirokinezie apar in dosarele anchetate de politistii din ""Martor fara voie"".
Serialul are drept personaj central un tanar de familie buna, Patrick, torturat de viziuni macabre, care ajung sa se adevereasca.
Producatorului serialului, Andy Lupu, i-a venit ideea pentru acest thriller paranormal cand a citit intr-un cotidian un articol despre comisarul criminalist Traian Tandin, care adunase din arhivele Politiei numeroase cazuri paranormale, unele elucidate, altele nu, si le publicase sub forma unui volum. Articolul respectiv a starnit imediat imaginatia regizorului si in scurt timp scenariul primelor episoade era deja scris.
Filmarile pentru ""Martor fara voie"" au loc in diverse locatii din Bucuresti si din imprejurimi, iar echipa e alcatuita din oameni talentati, care au facut studii de specialitate in Statele Unite.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.