Serbarile Iernii de la Vatra Dornei s-au incheiat glorios. Dupa o zi in care a nins pret de cateva ore, turistii, dar si oamenii locului au avut parte de un spectacol pe cinste, prezentat de baietii de la Ca$$a Loco. Pe scena de la baza p

Serbarile Iernii de la Vatra Dornei s-au incheiat glorios. Dupa o zi in care a nins pret de cateva ore, turistii, dar si oamenii locului au avut parte de un spectacol pe cinste, prezentat de baietii de la Ca$$a Loco.

Pe scena de la baza partiei Parc 1, aflata in centrul statiunii, au urcat Fix, Andrada, Aurel Moldoveanu, Raul, Autentic si Demo.
Spre satisfactia celor prezenti, concertul s-a incheiat cu un foc de artificii pus la cale de primaria locala. Dupa spectacol, toata lumea s-a mutat in Club Lorda€™s. Rand pe rand, si-au facut aparitia in local Cosmin si Leo de la Ca$$a Loco, primul ocupandu-se si aici de buna dispozitie a celor prezenti. Au urmat apoi Demo si Aurel Moldoveanu, revenit in graba de la o nunta care a avut loc la Poiana Stampei. Vedetele au lasat figurile la hotel si au dansat pana la ziua alaturi de fanii lor. ""Ne pare nespus de rau ca totul se incheie aici, dar lumea poate sa vina in continuare sa se distreze in aceasta statiune, pentru ca zapada este destula"", a declarat Cosmin Tudoran, unul din cei trei baieti de la Ca$$a Loco.

CONTACT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.