Cei care tin, atat vara, cat si iarna, legumele, fructele si celelalte mancaruri in frigider trebuie sa respecte cateva reguli. Medicii atrag atentia asupra faptului ca, inainte de a fi bagate in frigider, legumele, fructele, ouale, sticlele trebuie spalate si sterse. Produsele lactate trebuie sa stea in cutiute din plastic acoperite cu capace. Branza trebuie tinuta in folii sau pungi din plastic. Carnea trebuie sa fie asezata in congelator numai in pungi din plastic. Mezelurile trebuie asezate separat de produsele lactate, legume, fructe si oua. Oalele si cratitele trebuie sa aiba capace. Avand in vedere ca nu toti microbii sunt "ucisi" de temperaturile joase din frigider, medicii recomanda ca, in momentul in care dezghetati frigiderul, sa-l si stergeti in interior cu o carpa cu apa si, eventual, putin otet pentru a-l dezinfecta. Camara in care depozitati conservele, borcanele, pungile cu zahar, orez, malai, faina trebuie sa fie aerisita si lipsita de umiditate.
Despre autor:
Sursa: Curierul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Caloriferele nu se încălzesc uniform? Soluția simplă recomandată de...
Sursa: garbo.ro
-
Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă
Sursa: kudika.ro