Cei care tin, atat vara, cat si iarna, legumele, fructele si celelalte mancaruri in frigider trebuie sa respecte cateva reguli. Medicii atrag atentia asupra faptului ca, inainte de a fi bagate in frigider, legumele, fructele, ouale, sticlele trebuie spalate si sterse. Produsele lactate trebuie sa stea in cutiute din plastic acoperite cu capace. Branza trebuie tinuta in folii sau pungi din plastic. Carnea trebuie sa fie asezata in congelator numai in pungi din plastic. Mezelurile trebuie asezate separat de produsele lactate, legume, fructe si oua. Oalele si cratitele trebuie sa aiba capace. Avand in vedere ca nu toti microbii sunt "ucisi" de temperaturile joase din frigider, medicii recomanda ca, in momentul in care dezghetati frigiderul, sa-l si stergeti in interior cu o carpa cu apa si, eventual, putin otet pentru a-l dezinfecta. Camara in care depozitati conservele, borcanele, pungile cu zahar, orez, malai, faina trebuie sa fie aerisita si lipsita de umiditate.
Despre autor:
Sursa: Curierul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Inițiativa europeană prin care România ar putea recicla mai eficient sticla
Sursa: green.start-up.ro
-
Laura Olaru, antreprenoarea care a pariat totul pe genți: Trebuie să fii un...
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în săptămâna 1-7 aprilie în funcție de zodie
Sursa: garbo.ro
-
Emi Gal, fondatorul român care facilitează oamenilor lupta eficientă cu cancerul
Sursa: start-up.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 29 martie 2024?
Sursa: kudika.ro
-
Eleni Skoura, ING Bank: Personalizarea înseamnă informația potrivită, la...
Sursa: futurebanking.ro
-
Inspector ITM, reţinut după ce ar fi beneficiat de un plin de benzină pentru...
Sursa: wall-street.ro