Dinamo a plecat ieri dimineata fara Ioan Andone spre Marsilia, pentru ultimul sau meci din Grupa F a Cupei UEFA, programat miercuri impotriva lui Olympique. Antrenorul "cainilor" a ajuns in Franta inca de saptamana trecuta, iar sambata seara si-a urm
Dinamo a plecat ieri dimineata fara Ioan Andone spre Marsilia, pentru ultimul sau meci din Grupa F a Cupei UEFA, programat miercuri impotriva lui Olympique. Antrenorul "cainilor" a ajuns in Franta inca de saptamana trecuta, iar sambata seara si-a urmarit pe viu adversarul, care a invins cu 1-0 pe Auxerre in campionat, pe teren propriu. La plecare, Ioan Becali, presedintele executiv al lui Dinamo, a incercat sa ia presiunea de pe umerii jucatorilor, care sunt obligati sa castige pentru a se califica fara emotii, fiindca in cazul unui rezultat de egalitate trebuie ca Heerenveen sa nu invinga pe Levski Sofia. "Concurenta intre Dinamo, Steaua si Rapid exista in campionat. Steaua ne-a demonstrat, la prima incercare, ca a reusit sa treaca, noi o sa reusim tot la prima incercare, dar n-ar fi o nenorocire si o rusine sa fim eliminati din aceasta grupa", a spus Becali. Presedintele dinamovist s-a aratat optimist inaintea partidei de miercuri din Cupa UEFA. "Plecam cu trei zile inainte ca sa ne acomodam cu atmosfera de acolo. Eu cred intr-o victorie care poate sa ne asigure linistea indiferent de ce se intampla in celalalt meci al grupei" , a mentionat Becali. Presedintele dinamovist a incercat sa aduca linistea si pe banca tehnica a echipei sale: "Andone nu isi joaca scaunul in acest meci. Nu stiu care este problema lui Andone. E mai mult problema dumneavoastra decat a lui sau a noastra. Orice ati insinua, noi avem un antrenor", le-a explicat Becali jurnalistilor prezenti la aeroport. Altfel, oficialul "cainilor" s-a referit si la campania de transferari pe care o preconizeaza pentru aceasta vacanta. "De cand am venit ma gandesc la transferuri. A fost meseria mea de o viata si tot timpul ma gandesc sa cumpar si sa vand, dar intre aceste doua lucruri trebuie sa fie un echilibru financiar de plus pentru Dinamo. Andone a cerut sa acoperim niste posturi deficitare, un fundas dreapta pe care sper sa-l luam imediat dupa anul nou. Mai avem nevoie de un fundas stanga care sa-l completeze pe Pulhac si mai avem nevoie, probabil, de un inchizator", a spus Ioan Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.