Directorul executiv al forului baschetbalistic continental FIBA-Europe, italianul Nar Zanolin, va sosi in aceasta dupa-amiaza in Romania pentru a inspecta in urmatoarele zile posibilele locatii care vor gazdui, anul viitor, meciurile din divizia secu
Directorul executiv al forului baschetbalistic continental FIBA-Europe, italianul Nar Zanolin, va sosi in aceasta dupa-amiaza in Romania pentru a inspecta in urmatoarele zile posibilele locatii care vor gazdui, anul viitor, meciurile din divizia secunda valorica a Campionatului European rezervat juniorilor "under 18". Dupa ce a castigat batalia organizarii Euro 2006 cu trei adversare de calibru, Cipru, Portugalia si Finlanda, conducerea FR Baschet a precizat oficialilor europeni ca poate organiza competitia la care vor participa 20 de reprezentative in orasele Timisoara, Brasov, Cluj, Bucuresti sau Sibiu, ultimul avand cele mai mari sanse de a obtine "unda verde" din partea FIBA-Europe. De altfel, presedintele federatiei de specialitate, Carmen Tocala (foto), si oaspetele italian, vor sustine, azi, la Hotelul "Crystal Palace" din Capitala, o conferinta de presa pe aceasta tema, in care va fi prezentat planul si strategia FRB pentru cea mai importanta actiune a baschetului romanesc din ultimele doua decenii. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.