Cele mai tinere si mai cunoscute femei politician din Romania au participat, miercuri seara, la o prezentare de moda inedita cu scop caritabil, in timpul careia le-au fost prezentate si principalele initiative legislative.
Una dintre revelatii
Cele mai tinere si mai cunoscute femei politician din Romania au participat, miercuri seara, la o prezentare de moda inedita cu scop caritabil, in timpul careia le-au fost prezentate si principalele initiative legislative.
Una dintre revelatiile serii a fost Rovana Plumb, vicepresedintele PSD, care a defilat intr-o rochie roz, simbolul sperantei. "In aceasta seara am fost intr-o postura inedita pentru mine, dar am trait cu emotie momentul pentru ca m-am gandit in permanenta pentru cine si de ce fac acest gest" spune Rovana Plumb.
Desi a defilat alaturi de colege mult mai tinere, precum fosta Miss Romania, Roberta Anastase, Raluca Turcan si Maria Iacob Ridzi de 28 de ani, vicepresedintele PSD a facut fata cu succes ipostazei de manechin. Noul ei look, subliniat de redobandirea unei siluete suple si tineresti, i-a conferit siguranta specifica femeii care se stie frumoasa. "Sunt o fire luptatoare, ambitioasa si perseverenta. Am dorit sa arat bine pentru ca m-am gandit ca este important sa ma simt confortabil cu mine insami.
Am avut ambitia de a slabi. Am tinut un regim, nu m-am abatut de la el. Nu l-am ajutat cu sport pentru ca sunt o fire mai sedentara, dar am avut mare grija la alimentatie. Regimul a durat trei luni iar primele rezultate s-au vazut dupa o luna.
Nu exista consecinte, ma simt mai vioaie, mai bine dispusa, sunt in forma in fiecare zi si ma bucur ca ma pot imbraca cu lucrurile care imi plac foarte mult.
Pana acum era o problema sa gasesc imbracaminte care sa ma reprezinte si pe care sa o port cu drag. Faptul ca mi-am recapatat silueta nu inseamna insa mai multa atentie pentru mine decat de obicei. De mica am fost educata in acest sens, sa am grija de mine, de felul cum arat, am cautat de fiecare data sa imbin placutul cu utilul si indiferent cat de obosita eram, am gasit intotdeauna timp pentru mine. Asta a contat foarte mult", spune Rovana Plumb sigura de succes. Bucuria i-a fost cu atat mai mare cu cat sotul ei a si achizitionat rochia pe care a purtat-o pe podium.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.