Tinerii Avocati din Baroul Bucuresti si-au desemnat, in cadrul Adunarii Generale de Alegeri, noua conducere. Pentru functia de presedinte si-au depus candidatura patru avocati - Mihaela Dragan, Arin Alexandru Avramescu, Cristian Barbat si Constantin
Tinerii Avocati din Baroul Bucuresti si-au desemnat, in cadrul Adunarii Generale de Alegeri, noua conducere. Pentru functia de presedinte si-au depus candidatura patru avocati - Mihaela Dragan, Arin Alexandru Avramescu, Cristian Barbat si Constantin Voicescu. Cu o majoritate confortabila, 96 de voturi din 120 de delegati cu drept de vot, in functia de presedinte al Asociatiei Tinerilor Avocati din Baroul Bucuresti a fost ales avocatul Arin Alexandru Avramescu. El a castigat printr-un proiect care are in vedere reconfigurarea statutului avocatului tanar, mult prea adesea identificat cu lipsa de experienta si confruntat cu celebritati de neclintit.
Arin Avramescu are 31 de ani, practica avocatura din 1996, si reprezinta interesele unor societati importante. Stagiatura si-a inceput-o sub coordonarea cunoscutilor avocati Theodor Rus si Paula Iacob. Din 1998 este membru al PNL, fiind in Consiliul de Onoare si Arbitraj al PNL Sector 1.
Totodata, conducerea va mai fi asigurata si de un Consiliu Director format din 15 persoane. "Cultivam din pacate o prejudecata. Aceea ca senior al acestei profesii nu poti fi decat la senectute. Si avocatii tineri, nu doar cei varstnici, au dreptul sa acceada la toate nivelurile de conducere ale Baroului. Asociatia se va implica alaturi de forurile reprezentative din sistemul judiciar in elaborarea si modificarea cadrului legislativ, in asa fel incat acesta sa devina nu doar european, dar sa si elimine institutiile perimate", a declarat pentru A.M. Press presedintele Asociatiei Tinerilor Avocati. (A.M. PRESS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.