Presedintele Traian Basescu si presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, vor participa in 10 decembrie la deschiderea oficiala a Festivalului Vinului Moldovenesc, care va avea loc in Piata Constitutiei din Bucuresti, informeaza Ambasada Repu
Presedintele Traian Basescu si presedintele Republicii Moldova, Vladimir Voronin, vor participa in 10 decembrie la deschiderea oficiala a Festivalului Vinului Moldovenesc, care va avea loc in Piata Constitutiei din Bucuresti, informeaza Ambasada Republicii Moldova in Romania. Potrivit unui comunicat de presa, Festivalul Vinului Moldovenesc se va desfasura in zilele de 10 si 11 decembrie, la Bucuresti (Piata Constitutiei), fiind organizat de Agentia Agroindustriala "Moldova-Vin" si de Camera de Comert si Industrie din Republica Moldova, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Bucuresti. La eveniment vor participa cu standuri proprii peste 30 de intreprinderi de vinificatie din Republica Moldova. Programul Festivalului include o serie de actiuni de promovare si degustare a vinului moldovenesc, precum si un amplu program artistic. In cadrul expozitiei vor evolua artisti din Republica Moldova, printre care formatiile "Zdob si Zdub", "Milenium", "Transbalkanica", orchestra de muzica populara "Lautarii", Ansamblul de dansuri "Fluieras", Anastasia Lazariuc si Ion Suruceanu. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.