Tehnicianul Sportului Studentesc, care este ofertat de campioana Poloniei, Wisla, sustine ca nu a fost miercuri la Cracovia. ""Nu este adevarat ca plec. Nu am fost in Polonia, asa cum s-a scris"", a spus antrenorul ""studentilor"". In cursul zilei de
Tehnicianul Sportului Studentesc, care este ofertat de campioana Poloniei, Wisla, sustine ca nu a fost miercuri la Cracovia. ""Nu este adevarat ca plec. Nu am fost in Polonia, asa cum s-a scris"", a spus antrenorul ""studentilor"". In cursul zilei de miercuri, pe telefonul mobil al ""Bursucului"" se auzea mesageria in limba polona.


OFERTE. Ieri, presa de la Varsovia a semnalat in bloc interesul pe care Wisla Cracovia il are fata de tehnicianul formatiei din Regie, caruia ii ofera 300.000 de euro pe an. ""Negocieri misterioase"", a titrat cotidianul Prezglad Sportowy. ""Dan Petrescu a fost ascuns dupa un banner, dar doua persoane din cadrul clubului au confirmat faptul ca romanul a fost la meci"", a scris publicatia poloneza. De asemenea, in Polonia ar urma sa plece si ""studentii"" Costin Lazar si Tiberiu Balan.
REVENIRE. Dan Petrescu s-a intors ieri la Bucuresti, in jurul orei 13:30, parasind aeroportul din Otopeni in secret. El a fost asteptat in interiorul aerogarii de unul dintre prietenii sai, zis ""Pisica"". Acesta l-a dus direct la antrenamentul Sportului, care a avut loc de la ora 14:00 pe stadionul ICAR. In clipa de fata, tehnicianul de Regie nu le-a oferit un raspuns concret polonezilor. Miercuri seara s-a jucat meciul de cupa Wisla - Zaglebie 0-1.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.