Ministerul Educatiei si Cercetarii este pus in fata unei sarcini extrem de complexe si dificile in domeniile invatamantului preuniversitar, dar mai ales universitar si postuniversitar. Nu e vorba de multele localuri de scoli lamentabile, nici de inze
Ministerul Educatiei si Cercetarii este pus in fata unei sarcini extrem de complexe si dificile in domeniile invatamantului preuniversitar, dar mai ales universitar si postuniversitar. Nu e vorba de multele localuri de scoli lamentabile, nici de inzestrarea insuficienta si nici de prezenta multor cadre didactice corupte sau incompetente, ci de schimbarea drastica si ingrijoratoare a programelor analitice, a sistemelor de evaluare si a metodelor de predare, nu pentru ca nu sunt bune, ci pentru a le uniformiza cu cele din UE, pentru ca diplomele romanesti sa fie recunoscute.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.