Doua pictorite scenografe - Claudia Popescu si Mariuca Oteteleseanu - vor transforma spatiul Galeriei "Artis", in perioada 9 -18 noiembrie, intr-un loc de pelerinaj, a carui atractie este determinata de nostalgia atmosferei de epoca. Astfel, Claudia
Doua pictorite scenografe - Claudia Popescu si Mariuca Oteteleseanu - vor transforma spatiul Galeriei "Artis", in perioada 9 -18 noiembrie, intr-un loc de pelerinaj, a carui atractie este determinata de nostalgia atmosferei de epoca. Astfel, Claudia Popescu aduce, intr-o selectie reprezentativa de picturi si desene, amintirea Balcicului, sit care a facut epoca in istoria artei, in perioada interbelica, si a "micului Paris" cu maretia lui arhitecturala - cladiri de patrimoniu ridicate spre sfarsitul secolului XIX si inceputul secolului XX. Mariuca Oteteleseanu ne propune, prin picturile sale, o incursiune in zona portretului, a eternului feminin reprezentat in tematica "Atitudini".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.