Prima editie a Festivalului Coral "Muzica Balcanilor" continua in acest sfarsit de saptamana cu doua noi concerte. Azi in Sala George Enescu a Universitatii de Muzica din Bucuresti are loc seara interferentelor interculturale la care vor participa pr
Prima editie a Festivalului Coral "Muzica Balcanilor" continua in acest sfarsit de saptamana cu doua noi concerte. Azi in Sala George Enescu a Universitatii de Muzica din Bucuresti are loc seara interferentelor interculturale la care vor participa prestigioase coruri din Romania, Bulgaria, Bosnia-Hertegovina si Grecia.
Corul de camera "Acustic", Corala "Divina Armonie", si Corul mixt "Jedinstvo" vor aduce in atentia publicului caracterul aparte al muzicii corale balcanice. Evenimentele vor continua duminica in aceeasi Sala George Enescu.
Cu acest prilej , Corul bizantin "Psalmodia", corala barbateasca ortodoxa "Te Deum" si corul de camera "Preludiu" vor sustine recitaluri extraordinare de muzica sacra.
Festivalul se bucura de prezenta unor personalitati de marca ale muzicii, din tara si din strainatate.
Organizat de Asociatia Nationala Corala din Romania si Primaria Sectorului 2, Festivalul "Muzica Balcanilor" isi propune sprijinirea manifestarilor artistice care sa aduca un plus de farmec in viata culturala bucuresteana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.