Astazi, la Casa Fotbalului, Gica Popescu (foto stanga) isi va depune, la ora 9, candidatura pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal. De la ora 10, Popescu, al carui slogan electoral este "Voi apara fotbalul!", va avea o intalnire la Hotel Marr
Astazi, la Casa Fotbalului, Gica Popescu (foto stanga) isi va depune, la ora 9, candidatura pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal. De la ora 10, Popescu, al carui slogan electoral este "Voi apara fotbalul!", va avea o intalnire la Hotel Marriott cu reprezentantii cluburilor de fotbal din judetul Ilfov si din Bucuresti, ocazie cu care le va prezenta acestora programul sau. De asemenea, de la ora 11,15, la Sala Braila a Hotelului Marriott, Popescu va sustine o conferinta de presa. Gica Popescu devine astfel primul candidat oficial la sefia FRF, functie detinuta din 1990 de catre Mircea Sandu. Altfel, aflat in turneu electoral la Buzau, Gica Popescu a acuzat actuala conducere a FRF de faptul ca face presiuni asupra persoanelor cu drept de vot din tara. Pe langa Popescu si Sandu, cereri pentru acceptarea candidaturii la presedintia FRF au mai depus George Vlaicu, Paul Zarna, Octavian Stancioiu si Ionut Lupescu. Comitetul Executiv al FRF nu i-a acordat lui Lupescu derogarea de studii necesara pentru a-si putea depune candidatura. O alta cerere de candidatura, cea a lui Octavian Popescu, fost antrenor al nationalei de tineret a Romaniei, a fost inregistrata la FRF. Ultima zi de depunere a candidaturilor pentru postul de presedinte al FRF este 6 noiembrie. Alegerile vor avea loc pe 21 noiembrie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.