Un barbat a injunghiat patru persoane, marti, la Washington, chiar in fata Casei Albe, a anuntat politia, care a precizat ca doua dintre victime au fost internate in spital, transmite Mediafax. "Un membru al Secret Service l-a arestat pe suspect si l
Un barbat a injunghiat patru persoane, marti, la Washington, chiar in fata Casei Albe, a anuntat politia, care a precizat ca doua dintre victime au fost internate in spital, transmite Mediafax. "Un membru al Secret Service l-a arestat pe suspect si l-a predat politiei", a declarat locotenentul Phil Beck, precizand ca acest atac, care a avut loc marti in jurul pranzului, nu pare sa aiba vreo motivatie politica.
Barbatul a injunghiat succesiv si cu rapiditate patru persoane care se aflau in Piata Lafayette, din fata Casei Albe. Una dintre victime a primit ingrijiri la locul incidentului, iar o alta victima nu a avut decat hainele sfasiate. In schimb, un barbat si o femeie au fost raniti grav si au fost transportati la spital, insa viata nu le este pusa in pericol, a adaugat Beck. Victimele nu au fost identificate, dar toti sunt adulti. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.