Doar membrii trupei Voltaj, Cheloo de la Parazitii si Morandi vor fi prezenti joi la Lisabona, la decernarea MTV Europe Music Awards, unde se va acorda si distinctia Best Romanian Act. Anul acesta au fost nominalizate la Best Romanian Act trupele Akc
Doar membrii trupei Voltaj, Cheloo de la Parazitii si Morandi vor fi prezenti joi la Lisabona, la decernarea MTV Europe Music Awards, unde se va acorda si distinctia Best Romanian Act. Anul acesta au fost nominalizate la Best Romanian Act trupele Akcent, DJ Project, Morandi, Parazitii si Voltaj, relateaza Mediafax. Voltaj a plecat inca de luni catre Portugalia, pentru a participa la ceremonia de decernare a premiilor. "Ne bucuram ca am fost nominalizati, dar si ca participam ca spectatori, pentru ca ii vom vedea pe Coldplay, Robbie Williams si Green Day", a spus Calin Goia, solistul trupei. Formatia este nominalizata pentru a doua oara la aceste premii, dupa editia din 2003, din Scotia. "Concurenta e puternica, dar avand un trecut asa de lung, cred ca avem sanse mai multe sa ne voteze fanii", a adaugat Goia. Dupa spusele reprezentantilor caselor de discuri ale celorlalti nominalizati, doar Cheloo de la Parazitii si Morandi vor mai fi prezenti la Lisabona. Akcent nu merge in Portugalia, din motive care nu au fost facute publice.
Ceremonia anuala de decernare a premiilor MTV se va desfasura in aceasta toamna in capitala Portugaliei, iar printre artistii invitati sa sustina recitaluri se numara Madonna, Green Day, Black Eyed Peas, Robbie Williams, Foo Fighters, Gorillaz, Coldplay si Shakira. Cei care doresc sa-si vada artistii preferati plecand acasa cu un trofeu isi pot exprima votul online (sau prin SMS, in cazul romanilor) pana in ziua evenimentului, iar detalii se gasesc la adresa ema.mtv.ro. Ceremonia si sosirea vedetelor pe covorul rosu vor fi difuzate de MTV joi, incepand cu ora 21.00. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.