Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ieri, pe Aeroportul Baneasa, ca nu va face deplasarea la Genova, deoarece este mai importanta averea sa decat meciul cu Sampdoria, din etapa a 2-a a Grupei C a Cupei UEFA. "Nu merg pentru ca am proces v
Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat ieri, pe Aeroportul Baneasa, ca nu va face deplasarea la Genova, deoarece este mai importanta averea sa decat meciul cu Sampdoria, din etapa a 2-a a Grupei C a Cupei UEFA. "Nu merg pentru ca am proces vineri si trebuie sa fiu acolo. E mai importanta averea mea decat meciul asta. Vreau sa castigam cu 2-0. Cred ca infrangerea cu Gloria i-a motivat pe jucatori", a spus Gigi Becali, care a adaugat ca suporterii trebuie sa stea linistiti in privinta situatiei clubului "ros-albastru". "Si care-i problema daca au scris pe gardurile stadionului? Steaua va fi a nepotilor mei, pentru ca eu nu mai am nici o functie, si a suporterilor. Echipa se va numi Steaua Romaniei! Am spus ca pe stema va fi o stea cu opt colturi, care simbolizeaza steaua crestina, dar nu am spus ca si echipa se va numi asa", a precizat Gigi Becali. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, considera ca patronul Gigi Becali are dreptul sa puna ce nume doreste echipei sale. "Daca asa vrea patronul, ce sa fac eu, sa ma cert cu el sa ia palmaresul? Poate sa-i spuna din vara si Steaua Sus Rasare, e dreptul lui, sunt jucatorii lui, numai ca nu are palmaresul Stelei", a mai spus Dragomir. Oficialul LPF sustine ca Steaua patronata de Gigi Becali nu va trebui sa se inscrie in ligile inferioare. "Steaua va ramane in Divizia A. Nu e o alta echipa, ci doar o schimbare de denumire. Cine l-a invatat, l-a invatat bine juridic, numai sentimental nu e bine", a concluzionat Dragomir. Despre situatia de la Steaua s-au pronuntat si rivalii din "Groapa". Nicolae Badea, presedintele CA al FC Dinamo, a spus: "Trecutul Stelei nu poate fi sters si nici tranzactionat. Noi respectam trecutul Stelei. Reactia fanilor e una normala, e vorba de o rivalitate si la fel se intampla si daca Dinamo se afla in aceasta situatie", a spus Badea. De asemenea, antrenorul Ioan Andone crede ca nu se va ajunge in situatia ca Steaua sa isi piarda palmaresul. "In ultimele zile, am vazut si rugaciuni, si lozinci. E problema Stelei, nu a mea. Mai glumim si noi. Sunt convins ca nu se va ajunge aici", a afirmat Andone. Altfel, desi nu a plecat ieri cu echipa, Gigi Becali nu a exclus posibilitatea de a ajunge la meciul de la Genova. "Sa vad, poate ma urc in avionul lui Tiriac maine la ora 16 si dupa meci sunt inapoi", a declarat Gigi Becali. Din delegatia Stelei care va merge la Genova fac parte 120 de persoane. Avionul va face o escala la intoarcere, vineri dupa-amiaza, la Cluj-Napoca, pentru a lasa echipa pentru meciul de duminica, din campionat, cu CFR, grupare la care fostul stelist Dorinel Munteanu este antrenor-jucator. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.