CUPA UEFA. Alte meciuri care se disputa astazi din prima mansa a optimilor de finala: Middlesbrough - AS Roma (ora 22:00), Lille - FC Sevilla (20:00), FC Basel - Strasbourg (21:15), Palermo - Schalke (19:00), Udinese - Levski Sofia (21:45),

CUPA UEFA. Alte meciuri care se disputa astazi din prima mansa a optimilor de finala: Middlesbrough - AS Roma (ora 22:00), Lille - FC Sevilla (20:00), FC Basel - Strasbourg (21:15), Palermo - Schalke (19:00), Udinese - Levski Sofia (21:45), Olympique Marseille - Zenit St. Petersburg (21:45).
DIVIZIA A. Partida Poli Iasi - Poli Timisoara, programata sambata, de la ora 15:00, in cadrul etapei a 16-a a Diviziei A, se va disputa pe un teren desfundat si plin de noroi, a declarat ieri antrenorul formatiei iesene, Ionut Popa. ""Stadionul este intr-o stare deplorabila. Cu parere de rau, trebuie sa spun ca meciul cu Timisoara va fi o lupta in mocirla, in nici un caz fotbal"", a spus Popa.
JIUL. Mijlocasul Florentin Dumitru a semnat ieri un contract cu gruparea din Petrosani, valabil pana la finele actualei editii de campionat. Directorul sportiv al Jiului, George Boboc, a precizat ca nu se teme ca echipa nu va fi programata in primul meci din retur, din cauza datoriilor. ""Nu se va intampla acest lucru, pentru ca ne-am platit deja o mare parte din datorii. In curand vom achita si restanta catre antrenorul Ionut Chirila"", a explicat Boboc.

OTELUL. Portarul Bogdan Stelea este in continuare nerefacut dupa accidentarea suferita in cantonamentul din Turcia si nu va evolua in meciul pe care galatenii il vor disputa sambata, in deplasare, cu Dinamo, in prima etapa a returului. Antrenorul Petre Grigoras nu il poate folosi nici pe Alexandru Baltoi, fotbalistul imprumutat in aceasta iarna de la Dinamo, avand stipulata o clauza care nu ii permite sa joace impotriva fostei sale formatii.
CM GERMANIA. Comisarul european pentru Justitie, Franco Frattini, a sugerat ieri reintroducerea vizelor pentru unele tari din Europa de Est, America Latina, Africa si Asia, in timpul Cupei Mondiale de fotbal din Germania, pentru a combate riscul prostitutiei fortate. Cetatenii mai multor tari din America Latina, in special cei din Brazilia, una dintre favorite, nu au nevoie de viza pentru a patrunde in spatiul Schengen. Potrivit unei anchete realizate de cotidianul brazilian Folha de Sao Paulo, numeroase prostituate intentioneaza sa mearga in Germania, infiltrandu-se in grupurile de suporteri. Dintre tarile din Europa de Est care nu fac parte din UE, doar Romania si Bulgaria beneficiaza de intrare libera in Schengen.

ITALIA. Portarul Sebastian Frey, coleg cu Bogdan Lobont la Brescia, a declarat ca greselile facute de roman in ultimele doua meciuri de campionat i se pot intampla oricarui portar, informeaza Agentia Goalcity. ""Este adevarat ca greselile romanului ar fi putut fi fatale, dar eu cred ca este un portar valoros. Lobont a intrat pe o panta descendenta, dar are marele avantaj ca echipa il ajuta. Daca va trece de aceasta perioada, consider ca nu vor mai fi probleme. L-am cunoscut si este un baiat bun. Are experienta internationala, dar trebuie lasat sa lucreze in liniste cu antrenorul de portari, care a facut o treaba buna cu mine"", a spus Frey, aflat in recuperare dupa accidentarea la genunchi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.