Janet Arvizo, mama adolescentului care l-a acuzat pe Michael Jackson de agresiune sexuala, a aparut in fata instantei, fiind acuzata de escrocherie de catre serviciile sociale americane, relateaza BBC News Online. Judecatorul Curtii Supreme, David Ho
Janet Arvizo, mama adolescentului care l-a acuzat pe Michael Jackson de agresiune sexuala, a aparut in fata instantei, fiind acuzata de escrocherie de catre serviciile sociale americane, relateaza BBC News Online. Judecatorul Curtii Supreme, David Horwitz, a vrut ca Arvizo sa apara in fata tribunalului din Los Angeles, cu toate ca initial aceasta isi trimisese avocatul pentru a obtine o amanare a cazului. Plangerea depusa de serviciile sociale californiene mentioneaza ca femeia a obtinut aproape 18.800 dolari constand in ajutoare sociale, intre noiembrie 2001 si martie 2003. Acuzatorii sustin ca femeia a incasat ajutoare sociale, desi primea bani de la Jackson si obtinuse o indemnizatie de 150.000 de dolari in urma rezolvarii amiabile a unui alt proces. Arvizo, in varsta de 37 de ani, nu a declarat nimic in timpul audierii si nu a vrut sa dea nici o declaratie.
Procesul a fost amanat pentru 19 decembrie. In timpul procesului lui Jackson, procurorii, pentru care femeia era unul din martorii principali, nu au contestat aceste acuzatii si chiar ea a invocat un amendament al Constitutiei americane care ii dadea dreptul sa nu se autoincrimineze. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.