Renumiti deja pentru "confiscarea" unei mari parti din posta straina, doi vamesi bulgari au fost concediati si vor fi trimisi in judecata pentru ca i-au furat telefonul mobil ambasadorului american in Bulgaria, John Beyrle, a anuntat ziarul britanic
Renumiti deja pentru "confiscarea" unei mari parti din posta straina, doi vamesi bulgari au fost concediati si vor fi trimisi in judecata pentru ca i-au furat telefonul mobil ambasadorului american in Bulgaria, John Beyrle, a anuntat ziarul britanic "Inquirer". Potrivit aceleiasi surse, ambasadorul calatorea de la Varna spre Ungaria, iar telefonul i-a disparut dupa ce l-a lasat la controlul vamal. Imediat dupa aceea, autoritatile oficiale bulgare au intrebat angajatii vamii despre el, dar nimeni n-a recunoscut.
Aparatul a fost gasit putin mai tarziu, datorita sistemului GPS, si o data cu el si faptasii, care le-au declarat anchetatorilor ca n-ar fi furat telefonul daca ar fi stiut ca este al ambasadorului. "Inquirer" mentioneaza ca, in Bulgaria, practica de a se fura de la straini este bine cunoscuta, iar confiscarea unei mari parti din posta straina este considerata un bun venit secundar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.