Agentii economici vor putea beneficia de sprijin financiar de la bugetul de stat, cuprins intre 5.000 si 90.000 de euro, pentru un interval de pana la trei ani, cu plata esalonata, prin programul de crestere a competitivitatii produselor industriale.
Agentii economici vor putea beneficia de sprijin financiar de la bugetul de stat, cuprins intre 5.000 si 90.000 de euro, pentru un interval de pana la trei ani, cu plata esalonata, prin programul de crestere a competitivitatii produselor industriale. Sprijinul financiar se va acorda pentru implementarea si certificarea sistemelor de management al calitatii, respectiv de management al mediului, pentru implementarea si certificarea sistemelor de management al sanatatii si sigurantei ocupationale, a sistemelor de management pentru responsabilitate sociala si de igiena alimentara, a sistemelor de management al securitatii informatiei. Vor mai putea primi sprijin financiar din partea Guvernului agentii economici care il solicita in vederea dotarii, modernizarii sau acreditarii laboratoarelor de testare si etalonare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.