International Finance Corporation, divizia de investitii a Bancii Mondiale, intentioneaza sa participe cu 20 de milioane de euro la un fond de investitii gestionat de 7L Capital Partners. Intregul proiect se va ridica la 100 de milioane de euro si es
International Finance Corporation, divizia de investitii a Bancii Mondiale, intentioneaza sa participe cu 20 de milioane de euro la un fond de investitii gestionat de 7L Capital Partners. Intregul proiect se va ridica la 100 de milioane de euro si este destinat pietelor din Bulgaria, Grecia, Romania, Turcia si spatiului ex-iugoslav. Un anunt al IFC semnaleaza ca acest proiect va fi analizat de board-ul institutiei internationale in data de 30 noiembrie. Totodata, se mai precizeaza ca IFC va colabora indeaproape cu 7LCP, pentru a se asigura ca structura si criteriile fondului corespund standardelor internationale si ale IFC si pentru a asigura o protectie corespunzatoare a investitiei. De asemenea, IFC considera ca participarea in aceasta structura va ajuta la atingerea unei marimi critice a investitiei si la cresterea sanselor de atragere a noi fonduri care sa fie alocate in regiune.
Fondul nou creat se numeste 7L Capital Partners Emerging Europe L.P. si este inregistrat in insula britanica Guernsey, iar sediul principal va fi la Atena. Investitiile vizeaza in principal zona comerciala, companii de servicii, comunicatii, tehnologii si aplicatii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.