Politistii bucuresteni nu s-au lasat convinsi de declaratia Claudiei Branza. Iubita lui Bogdan Florin Iancu, hotul impuscat de Adrian Iovan, nu a adus nici un element nou in ancheta privind crima in legitima aparare din cartierul Primaverii. Audiata
Politistii bucuresteni nu s-au lasat convinsi de declaratia Claudiei Branza. Iubita lui Bogdan Florin Iancu, hotul impuscat de Adrian Iovan, nu a adus nici un element nou in ancheta privind crima in legitima aparare din cartierul Primaverii. Audiata mai multe ore, in prezenta procurorilor, la sfarsitul saptamanii trecute, tanara a declarat ca nu avea habar cu ce se ocupa prietenul sau si nici nu i-a cunoscut amicii, avand in vedere ca acestia locuiau intr-un cartier dubios, Ferentari. Surse judiciare spun ca marturisirile acesteia nu au nici o consistenta si este posibil ca tanara sa mai fie chemata pentru a da lamuriri despre relatiile cu hotul Iancu. Fata a mai declarat ca Bogdan i-a spus ca are bani din Germania, unde detine un Internet café. Claudia este, potrivit anchetatorilor, ultima persoana pe care Bogdan Iancu a sunat-o cu cateva ore inainte de a muri si cea care ar putea clarifica situatia. Desi declaratia acesteia nu pare, la prima vedere, relevanta, fata ar putea sa stie mai multe. Nu este exclus ca in zilele urmatoare ea sa fie, citata, din nou, pentru audieri. Astazi urmeaza sa dea declaratii in fata procurorilor atat mama, cat si sora celui impuscat de sotul creatoarei de moda, Romanita Iovan. Pilotul Adrian Iovan l-a ucis cu o arma de vanatoare pe hotul surprins la furat in locuinta sa, din strada Herastrau nr. 20, in noaptea de 5/6 octombrie a.c. Potrivit declaratiei acestuia, pusca s-a descarcat accidental in momentul in care l-a lovit pe infractor peste maini.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.