Compania IBM Romania a anuntat ieri, in cadrul unei intalniri cu presa, organizarea astazi, la Bucuresti a celui mai important eveniment IT al acestei toamne - "IBM Forum 2005 - Leadership through Innovation". In cadrul intalnirii, directorii care ra
Compania IBM Romania a anuntat ieri, in cadrul unei intalniri cu presa, organizarea astazi, la Bucuresti a celui mai important eveniment IT al acestei toamne - "IBM Forum 2005 - Leadership through Innovation". In cadrul intalnirii, directorii care raspund de diviziile cheie ale companiei (Comunicare - Sofia Zainea, Vanzari - Laurentiu Oftez, Servicii - Gheorghe Olteanu, Servere - Gabi Ciucu si Software - Sorin Visan) au prezentat ultimele noutati lansate de companie, totul prin prisma conceptului de inovatie, ala cum este el vazut de IBM. Mai exact, ideea ca inovatia incepe la intersectia inventiei cu intuitia si are sens doar atunci cand oferavalori tangibile afacerii sau societatii.
Forumul Leadership through Innovation, organizat de IBM Romania, prezintapartenerilor si clientilor companiei cele mai noi si inovatoare solutii destinate atat marilor organizatii cat si intreprinderilor mici si mijlocii (IMM): Lotus Notes and Domino 7, IBM TotalStorage, Arhitectura POWER, Avantajele unei arhitecturi orientate pe servicii, Strategia IBM pentru Workplace, Tehnologii pentru virtualizare si partitionare, Business Continuity and Recovery Services, etc. Solutiile prezentate de IBM si de partenerii sai de afaceri din Romania inglobeazacele mai noi tehnologii si raspund unei game diverse de solicitari ale clientilor, contribuind la imbunatatirea performantelor acestora, la reducerea costului total de utilizare, la cresterea competitivitatii si la o mai bunaadaptare la cerintele in schimbare ale pietei.
Atentia pe care IBM o acordainovatiei depaseste standardele tehnologiei. IBM s-a situat de-a lungul anilor - din secolul XIX panain secolul XXI - in avangarda dezvoltarii tehnologiei informatiei, fiind si in prezent unul dintre creatorii viitorului in IT. Pe intreaga perioadade desfasurare a forumului IBM vor putea fi de asemenea urmarite prezentarile celor mai noi sisteme IBM din gamele eServer xSeries, pSeries, iSeries, precum si a sistemului de stocare TotalStorage, prezentari ce vor fi facute de specialistii IBM in eServer Technology Truck - o masinaexpozitie, special echipata, care in turneul ei european face, cu ocazia acestui eveniment, o escalala Bucuresti. Astazi, oricine este interesat de tehnologiile IBM poate face o vizita in eServer Technology Truck, care poate fi gasit in fata Ateneului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.