Organizatia terorista Al-Qaida, condus de Osama ben Laden, a publicat pe Internet un anunt prin care da de stire amatorilor ca are posturi libere de... ziaristi si tehnicieni video.
Potrivit paginii electronice a cotidianului arab, care apare
Organizatia terorista Al-Qaida, condus de Osama ben Laden, a publicat pe Internet un anunt prin care da de stire amatorilor ca are posturi libere de... ziaristi si tehnicieni video.
Potrivit paginii electronice a cotidianului arab, care apare la Londra, organizatia Al-Qaida scoate la concurs "posturi vacante" in domeniile: redactare de text, montaj video si corespondenti mass-media in intreaga lume, care sa prezinte activitatile combatantilor sai din Irak, teritoriile palestiniene, Cecenia si alte zone de razboi. Frontul Islamic Global Media, organizatie afiliata la Al-Qaida, care activeaza exclusiv pe reteaua Internet, ii va contacta "prin e-mail pe cei interesati sa faca parte din organizatie", dar nu precizeaza cum pot lua acestia legatura cu ea sau care este salariul propus.
"Toti musulmanii stiu ca viata lor nu este a lor, pentru ca ea apartine acestei natiuni islamice batjocorite, pentru care ei isi varsa sangele. Nimic nu este mai important decat aceasta", afirma anuntul Frontului Islamic Global Media, potrivit cotidianului Asharq al-Awsat.
Sustinatorii retelei Al-Qaida folosesc intensiv Internetul pentru a transmite mesaje pe zeci de site-uri islamice, pe care oricine poate publica un text. In plus, ei creeaza propriile lor site-uri, pe care administratorii de retea le inchid in mod periodic. Cu toate acestea, anuntul nu a aparut pe principalele site-uri islamice, pe care Al-Qaida si gruparile afiliate ei isi publica, in general, declaratiile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.