MobiFon va pune accent pe dezvoltarea serviciilor bazate pe tehnologia 3G, acestea "reprezentand viitorul afacerii" operatorului de telefonie mobila, a declarat, ieri, la Bucuresti, Arun Sarin, presedintele Vodafone, proprietarul MobiFon, compania ca
MobiFon va pune accent pe dezvoltarea serviciilor bazate pe tehnologia 3G, acestea "reprezentand viitorul afacerii" operatorului de telefonie mobila, a declarat, ieri, la Bucuresti, Arun Sarin, presedintele Vodafone, proprietarul MobiFon, compania care opereaza reteaua Connex. "Tehnologia 3G reprezinta viitorul in afacerea noastra. Am investit si vom continua sa investim in aceasta zona pentru a furniza clientilor nostri servicii de valoare, cum ar fi pachete cu mai multe minute la un pret mai bun si Internet wireless in banda larga", a explicat Sarin.
Presedintele MobiFon, Ted Latimore, a declarat ca operatorul doreste sa recastige pozitia de lider pe piata romaneasca de profil.
Prioritara va ramane insa atragerea de clienti care sa utilizeze telefoane din a treia generatie si carduri de comunicatii de mare viteza pentru laptop-uri.
"Un utilizator al cartelelor reincarcabile aduce venituri de 3-5 ori mai mici decat un abonat la serviciile de voce. Acesta, la randul lui, cheltuieste de 3-5 ori mai putin decat un client 3G. Este evident ca pe acesta din urma ne intereseaza cel mai mult sa il atragem in retea", a adaugat Latimore.
Pentru clientii 3G, MobiFon pregateste noi pachete de servicii, in premiera pentru Romania. Oficialii companiei au aratat ca asteptarile in ceea ce priveste utilizarea tehnologiei de ultima ora au depasit asteptarile, dar nu au dorit sa ofere informatii cu privire la numarul de clienti pentru serviciile 3G.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.