Trei dintre membri clanului mafiot "Carani" au fost retinuti de politistii bucuresteni pentru santaj, in urma unor informatii furnizate de Serviciul Secret al Ministerului Administratiei si Internelor. Gruparea periculoasa de infractori care face leg
Trei dintre membri clanului mafiot "Carani" au fost retinuti de politistii bucuresteni pentru santaj, in urma unor informatii furnizate de Serviciul Secret al Ministerului Administratiei si Internelor. Gruparea periculoasa de infractori care face legea in cartierul Pantelimon se ocupa cu incasarea taxelor de protectie, prostitutie si proxenetism. In urma cu cateva zile, acestia au fost reclamati la politie ca au pretins 2.000 de euro unei persoane, reprezentand "taxa de smecherie". La scurt timp, oamenii legii au reusit sa identifice unul dintre suspectii care, prin amenintari si chiar prin sechestrarea victimei, a primit 500 de euro din suma solicitata initial. Este vorba despre Aurel Raducan, 29 de ani, din judetul Ilfov, fiul celui care coordoneaza actiunile clanului "Carani". Acesta, la 19 septembrie a.c., impreuna cu alte doua persoane, ramase initial neidentificate, a retinut victima, impotriva vointei sale, intr-un bar din cartierul Titan, solicitand in schimbul eliberarii, autoturismul propriu sau 2.000 de dolari SUA. In urma negocierilor, s-a convenit ca Aurel sa primeasca banii trei zile mai tarziu. La data si ora stabilita, Serviciul de Investigatii Criminale si luptatorii de la SPIR, coordonati de fosta "Doi si-un sfert", l-au incatusat pe Raducan, dupa ce a incasat 500 de euro de la victima, marcati criminalistic. In acelasi timp au fost retinuti si Daniel Constantinescu, 32 de ani, si Marius Vasile, 28 de ani, a caror implicare in aceasta poveste a fost confirmata de martori. Cercetati in prezent pentru lipsire de libertate in mod ilegal si santaj, respectiv, complicitate la lipsire de libertate, cei trei urmau ieri sa primeasca mandate de arestare preventiva. Surse judiciare spun ca acestia nu ar fi chiar straini nici de rafuiala cu grenada, petrecuta la Cernica, in urma cu o luna, la resedinta clanului Duduianu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.