Medicul Piticas (58 ani) va urma tratament de specialitate cateva luni de zile si, in functie de rezultate, DSP va lua masurile care se impun. Cel mai probabil insa, medicul va fi pensionat. Tiberiu Piticas a ajuns la spital acum mai bine de doua sap
Medicul Piticas (58 ani) va urma tratament de specialitate cateva luni de zile si, in functie de rezultate, DSP va lua masurile care se impun. Cel mai probabil insa, medicul va fi pensionat. Tiberiu Piticas a ajuns la spital acum mai bine de doua saptamani, dupa ce i s-a facut rau si a lesinat in statia de Salvare, unde era director. El a fost investigat de specialistii de la Neurologie, care au decis transferarea sa la Psihiatrie.
"Testele efectuate de specialisti au aratat ca medicul Tiberiu Piticas este bolnav. in urmatoarele luni el va urma tratament si, in functie de evolutia bolii, se va lua o decizie. Probabil ca, avand in vedere natura afectiunii, el va intra in pensionare", ne-a declarat dr. Alexandru Grigoriu, director la DSP Brasov. Din fericire, bebelusul a primit tratament la Spitalul din Fagaras si este in afara oricarui pericol. Micutul a atins greutatea de 2,5 kg si a fost externat acum patru zile. Copilul este acum acasa impreuna cu mama lui. Chiar daca Elena Rosca a promis ca il va ingriji corespunzator, femeia e tinuta sub observatie de Directia pentru Protectia Copilului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.