Motivata de cresterea de doi digiti si de castigarea a peste 500 de clienti de la competitie in prima jumatate a anului 2005, compania IBM a anuntat astazi o actualizare majora a platformei sale fanion, o data cu lansarea Lotus Notes si Domino 7. Lot
Motivata de cresterea de doi digiti si de castigarea a peste 500 de clienti de la competitie in prima jumatate a anului 2005, compania IBM a anuntat astazi o actualizare majora a platformei sale fanion, o data cu lansarea Lotus Notes si Domino 7. Lotus Domino 7 include noi functii de colaborare si utilitare care pot ajuta la imbunatatirea productivitatii administratorilor IT si a dezvoltatorilor de aplicatii din cadrul corporatiilor, dar si imbunatatiri semnificative ale productivitatii pentru a-i ajuta pe utilizatorii Lotus Notes sa lucreze mai eficient.
Productivitatea utilizatorului final este factor motivant in utilizarea de catre companii a software-ului de colaborare, iar cu Lotus Notes 7 utilizatorii vor beneficia de peste 120 de noi functii care le vor permite sa administreze un volum superior de informatii si sa lucreze mai eficient. Noi indicatori vizuali pot ajuta utilizatorii sa-si organizeze si sa-si administreze casuta postala prin evidentierea mesajelor cu o inalta prioritate, cat si sa diferentieze mesajele destinate unor grupuri de cele directionate catre utilizatori specifici. Daca PC-ul este inchis, noile functii de memorie permit salvarea si revenirea automata la documentele si aplicatiile deschise, in momentul in care calculatorul este repornit, ceea ce le va furniza utilizatorilor o mobilitate suplimentara, intrucat acestia nu vor mai trebui sa fie ingrijorati de pierderea datelor sau scaderea productivitatii. Iar tehnologiile de mesagerie instantanee si semnalare a prezentei, deja integrate in clientul Lotus Notes, au fost extinse pentru intreaga platforma, cuprinzand acum si elemente e-mail si de calendar, facilitand astfel productivitatea si timpii de raspuns prin conectarea instantanee a utilizatorilor cu experti si contacte cheie.
"IBM recunoaste faptul ca utilizatorii au nevoie de mai mult decat un simplu e-mail pentru cerintele lor de colaborare, drept rezultat, IBM a continuat dezvoltarea Lotus Notes si Domino ca o platforma extinsa, construita sa raspunda obiectivelor de afaceri ale unei varietati largi de comunitati corporatiste, incluzand utilizatorii finali, administratorii IT, dezvoltatorii de aplicatii si directorii financiari", a declarat Ken Bisconti, vicepresedinte pentru linia de afaceri IBM Workplace, Portal si Colaborare.
Familia de produse Lotus Notes si Domino 7, incluzand Lotus Sametime 7, Lotus QuickPlace 7, Lotus Domino Designer 7, Lotus Domino Web Access, produsele Lotus Domino Express si alte oferte de produse sunt disponibile acum.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.