Agentia SAPARD a decis finantarea a 23 de proiecte vizand constructia sau modernizarea de pensiuni turistice, din cele 38 de cereri de finantare depuse la Biroul Regional SAPARD Nord-Vest Satu Mare, valoarea proiectelor contractate fiind de peste 3,9
Agentia SAPARD a decis finantarea a 23 de proiecte vizand constructia sau modernizarea de pensiuni turistice, din cele 38 de cereri de finantare depuse la Biroul Regional SAPARD Nord-Vest Satu Mare, valoarea proiectelor contractate fiind de peste 3,9 milioane de euro.
Potrivit unui comunicat al Biroului Regional SAPARD Nord-Vest Satu Mare, in ultima perioada s-a inregistrat o crestere a ritmului de depunere a proiectelor pentru investitii in agroturism.
Astfel, in luna august, la Biroul Regional de Implementare a Programului SAPARD (BRIPS) 6 Nord-Vest Satu Mare au fost depuse patru proiecte ce vizeaza infiintarea de pensiuni turistice cu o valoare totala eligibila de 687.000 euro.
In cadrul BRIPS 6 Nord-Vest Satu Mare au fost finalizate deja doua pensiuni turistice, in judetele Bihor si Cluj.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.