langa Televiziunea Romana - a ajuns in proprietatea deputatului PSD Adrian Nastase in anul 1998, dupa folosirea a doi intermediari. in urma verificarilor prealabile facute, PNA a concluzionat ca Nastase a cumparat o "groapa de gunoi", la un pret "ser
langa Televiziunea Romana - a ajuns in proprietatea deputatului PSD Adrian Nastase in anul 1998, dupa folosirea a doi intermediari. in urma verificarilor prealabile facute, PNA a concluzionat ca Nastase a cumparat o "groapa de gunoi", la un pret "serios, ba chiar mai mare decat cel pe care il merita terenul".
Hildegard Puwak. Fost ministru al Integrarii, doamna Puwak este acum din nou cercetata pentru modul in care fonduri europene de 150.000 euro au fost atribuite firmelor fiului si sotului sau. Ea a primit initial de la procurori solutia de neincepere a urmaririi penale.
Miron Mitrea. Este cercetat intr-un dosar alaturi de un fost director CFR pentru ca ar fi primit spaga o barca cu motor. Dosarul se afla acum la Parchetul General.
Dan Ioan Popescu. Are de gat dosarul Electrica Banat, in care mai multi directori ai companiei sunt cercetati pentru prejudicii de zeci de milioane de euro. Un denuntator a afirmat ca Dan Ioan Popescu ar fi "binecuvantat" afacerile.
Rodica Stanoiu si Florin Georgescu. Sunt urmariti penal in dosarul stenogramelor PSD.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.