Societatea Vel Pitar Ramnicu Valcea a operat in Registrul Actionarilor fuziunea prin absorbtie cu societatile Panificatie Postavarul Brasov si Panem Giurgiu, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei. Noul capital social al societatii absorba
Societatea Vel Pitar Ramnicu Valcea a operat in Registrul Actionarilor fuziunea prin absorbtie cu societatile Panificatie Postavarul Brasov si Panem Giurgiu, se arata intr-un comunicat remis, ieri, Bursei. Noul capital social al societatii absorbante este de 6,90 milioane lei, aferent unui numar de circa 69.067.951 actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. Ca urmare a fuziunii, capitalul social al societatii Vel Pitar s-a majorat cu un numar de 7.763.684 actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. Aceste actiuni au fost distribuite actionarilor societatilor absorbite, prin aplicarea raportului de schimb prevazut in proiectul de fuziune, si anume 6,3 actiuni Vel Pitar pentru o actiune Panificatie Postavarul si tot 3,5 actiuni Vel Pitar pentru o actiune Panem Giurgiu. Reluarea tranzactionarii actiunilor societatii din Ramnicu Valcea va fi efectuata in sedinta de luni, 1.08.2005.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.