In ultima perioada tot mai multe vedete de la noi au decis ca a venit momentul sa devina parinti. Daca in anii trecuti botezurile in lumea mondena erau evenimente destul de rare, anul acesta vor veni unul dupa altul, pentru ca si nasterile mostenitor
In ultima perioada tot mai multe vedete de la noi au decis ca a venit momentul sa devina parinti. Daca in anii trecuti botezurile in lumea mondena erau evenimente destul de rare, anul acesta vor veni unul dupa altul, pentru ca si nasterile mostenitorilor vedetelor noastre s-au succedat parca pe banda rulanta. Virgil Iantu, Dan Diaconescu, Adi Minune, Bianca Brad si Mihaela Cernea si-au vazut visul cu ochii, unii dintre ei fiind la prima experienta de acest gen.


* Virgil Iantu a intrat zilele trecute in randul vedetelor tatici. Roxana Alexandru, iubita lui, a adus-o pe lume prin cezariana pe micuta Jasmina Maria la Spitalul Municipal din Bucuresti. Virgil a stat in sala de operatie pe tot parcursul interventiei chirurgicale, ca nu cumva sa rateze venirea pe lume a fiicei lui, care a avut la nastere 3,250 kg si 49 cm. A alergat de acasa la spital, pentru ca a trebuit sa-i pregateasca asa cum se cuvine camera. Astazi, cele doua fete ale lui Iantu vor veni acasa. Desi se simtea slabita dupa nastere, Roxana ne-a acordat o scuta declaratie: "Sunt cu cea mica pe burta, incerc sa o linistesc pentru ca plange. Eu ma simt bine, sunt inca putin slabita si ma deplasez mai greu pentru ca am nascut prin cezariana, dar sunt foarte fericita."


* Cunoscutul realizator de la OTV, Dan Diaconescu, a tinut in mare secret faptul ca a devenit tata. Fiica lui, Dona Milena, s-a nascut mai devreme decat trebuia cu aproape trei luni, dar nu a avut nici un fel de probleme de sanatate. La 12 august, micuta va implini patru luni. Mama fetitei se numeste Emi si este iubita lui Dan de foarte multi ani, inca din perioada in care acesta era student.


* Apropiatii acestuia ne-au declarat ca Dan a asteptat cu nerabdare sa devina tata si ca a stat tot timpul langa iubita lui in perioada in care aceasta era in spital. Dar ca refuza sa vorbeasca despre viata lui de familie si incearca sa o tina cat mai departe de ochii presei.


* Blonda membra a trupei Class, Mihaela Cernea, a ingrosat numarul mamicilor din randul vedetelor autohtone. "in prima luna mi-am incercat la culme capacitatea de a fi o mama intelegatoare. Devenise un ritual sa ma trezes in miez de noapte din cauza plansetelor. Acum totul a intrat in normal. La doua luni si jumatate e un baiat cumintel si sanatos si mananca mult. De cand s-a nascut a luat inca doua kilograme si jumatate in greutate. A inceput sa descopere jucarioare, e foarte curios", marturiseste ea despre baietelul ei, Leon, cu care petrece mai tot timpul. Cu exceptia weekend-urilor, cand este plecata alaturi de trupa Class in concerte.

* Bianca Brad si iubitul ei Aurel (ambii in foto) au devenit parinti in urma cu doua saptamani. Despre aceasta experienta Bianca a acceptat sa ne povesteasca in soapta, in timp ce incerca sa-l adoarma pe Luca: "Lasand la o parte lipsa somnului, durerile pe care le-am avut dupa operatie de cezariana, cand il tin in brate pe Luca, si cand face tot felul de mutrite in timp ce mananca sau dupa ce mananca si mai ales cand rade, ma simt cel mai fericit om. La doua saptamani are 4 kg. Pot spune ca e un copil cuminte. Uneori doarme si cinci ore fara sa se trezeasca. Asa ca avem nopti in care dormim si nopti in care nu prea." Ca doi parinti grijulii Biana si Aurel au pregatit camera lui Luca din timp. "Noi o sa ne mutam cat de curand intr-o casa noua, acolo am gandit special camera lui. Dar si aici are una foarte frumoasa." Bianca a nascut prin cezariana la Spitalul Municipal si spune ca s-a refacut mai greu decat se astepta. Asa ca si-a luat pe cineva care sa o ajute sa se ocupe de casa si bebelus. Cu toate ca sunt doua saptamani de cand Luca a venit pe lume, nu l-a scos inca din casa, pentru ca asa i-au recomandat medicii. si nici poze cu el nu vrea sa dea presei decat dupa botez. "Asa e mai bine. Dar botezul il vom face cat de curand, pentru ca nu vrem sa intram in toamna."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.