Un adevarat impatimit al sporturilor, Cabral nu a putut rata concursul de ski-jet de saptamana trecuta. Asa ca vedeta de la Acasa TV a dat repede o fuga la Jupiter, unde a avut loc competitia si s-a inscris la cele doua categorii, acrobatii si viteza
Un adevarat impatimit al sporturilor, Cabral nu a putut rata concursul de ski-jet de saptamana trecuta. Asa ca vedeta de la Acasa TV a dat repede o fuga la Jupiter, unde a avut loc competitia si s-a inscris la cele doua categorii, acrobatii si viteza. Numai ca, din cauza unui alt competitor, Cabral a suferit un accident. Din fericire insa, ranile nu au fost grave. "Un competitor a iesit de pe traseu si, pentru a nu ma izbi de el, am incercat sa fac o manevra riscanta. Nu mi-a iesit in totalitate, asa ca m-am ranit la fata". Vedeta s-a lovit doar la fata, mai precis si-a spart o buza si are cateva zgarieturi la barbie. Cabral marturiseste ca nici prin cap nu i-a trecut sa renunte la sportul sau preferat, fiind un practicant al ski-jet-ului de sapte ani.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.