Guvernul de la Cairo a informat Islamabadul ca nici un pakistanez nu a fost implicat in comiterea atentatelor de sambata, de la Sharm el-Sheikh, soldate cu 88 de morti si peste 200 de raniti. Presedintele pakistanez, generalul Pervez Musharraf, a con
Guvernul de la Cairo a informat Islamabadul ca nici un pakistanez nu a fost implicat in comiterea atentatelor de sambata, de la Sharm el-Sheikh, soldate cu 88 de morti si peste 200 de raniti. Presedintele pakistanez, generalul Pervez Musharraf, a contestat, luni seara, informatiile potrivit carora atentatele comise in Egipt ar fi putut fi planuite in Pakistan. Surse din cadrul anchetei afirmasera anterior ca mai multi pakistanezi ar fi fost implicati in organizarea si comiterea atacurilor.
Pista islamistilor radicali pakistanezi a fost de asemenea urmarita in contextul atentatelor comise la 7 iulie, la Londra, soldate cu 56 de morti. in cadrul anchetei asupra atentatelor din capitala britanica politia a facut un apel insistent catre londonezi, cerandu-le din nou ajutorul pentru identificarea si prinderea suspectilor, care nu au mai fost vazuti in ultimele cinci zile. Sute de politisti perchezitioneaza adresele cunoscute ale atacatorilor, interogandu-i pe cunoscutii acestora.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.