Antrenorul echipei Shelbourne FC, Pat Fenlon, a declarat ca meciul cu Steaua Bucuresti, care va avea loc azi, la Dublin, de la ora 21.30, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi unul pe muchie de cutit. "Vom ataca oricand
Antrenorul echipei Shelbourne FC, Pat Fenlon, a declarat ca meciul cu Steaua Bucuresti, care va avea loc azi, la Dublin, de la ora 21.30, in prima mansa a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi unul pe muchie de cutit. "Vom ataca oricand va fi posibil. Nu vreau sa pierdem acest meci si nici sa primim gol. Sunt preocupat sa nu primim goluri, pentru ca de inscris am facut-o de multe ori in ultima vreme. Trebuie sa fim defensivi ca echipa, nu doar ca fundas sau portar. Va fi un meci pe muchie de cutit", a spus Fenlon. Acesta a precizat ca jucatorii sai trebuie sa munceasca in echipa, pentru a se opune creativitatii adversarului.
Irish Times a subliniat ca antrenorul Pat Fenlon are la dispozitie aproape intreg lotul. Noua achizitie Alan Reynolds are inca interdictie sa se antreneze si nu va putea fi folosit, insa Alan Moore este refacut dupa o accidentare suferita in meciul de campionat cu Bray.
"Alan este un jucator de calitate, un fotbalist important pentru noi, iar daca ii voi putea face loc in echipa cumva, va juca. Toata lumea are sanse sa joace", a spus Fenlon. Ireland online a notat ca pana luni seara se vandusera deja peste 5.000 de bilete la meciul Shelbourne - Steaua. In schimb, stelistii sunt foarte optimisti. Mijlocasul, Florin Lovin, a declarat, ieri, la plecarea spre Dublin, ca jucatorii stelisti nu vor avea nici o scuza daca nu vor elimina formatia irlandeza din competitie. "S-a format o unitate de grup, ceea ce nu a fost pana acum, si asta conteaza cel mai mult, ca jucatorii sa fie prieteni. N-avem nici o scuza daca nu-i eliminam pe irlandezi. Am trecut de Valencia, nu putem sa ne impiedicam de Shelbourne. Am insistat la antrenamente pe fazele fixe, punctul lor forte. Nu mi-au lasat o impresie extraordinara si nu cred ca ne pot surprinde cu ceva. Forta este previzibila", a spus Lovin.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.