Dupa Athletic Bilbao si AS Saint-Etienne, CFR Cluj va infrunta, azi, de la ora 18.30 (in direct la TV Sport), formatia lituaniana Zalgiris Vilnius, in meciul tur contand pentru semifinalele Cupei UEFA Intertoto. Un adversar mult mai facil decat spani

Dupa Athletic Bilbao si AS Saint-Etienne, CFR Cluj va infrunta, azi, de la ora 18.30 (in direct la TV Sport), formatia lituaniana Zalgiris Vilnius, in meciul tur contand pentru semifinalele Cupei UEFA Intertoto. Un adversar mult mai facil decat spaniolii sau francezii, care, in plus, a fost acuzat ca a "regizat" meciurile cu Aigaleo, din runda precedenta a Cupei UEFA Intertoto.
Clujenii sunt decisi sa ajunga in finala competitiei. Ca atare, meciul de azi, de la Vilnius, este privit cu optimism, elevii lui Dorinel Munteanu fiind constenti de faptul ca echipa lituaniana nu se ridica la pretentiile fostelor adversare ale ardelenilor, Athletic Bilbao sau AS Saint-Etienne. in plus, Zalgiris nu se simte prea bine in competitia interna, ocupand penultimul loc dupa 15 partide disputate, la nu mai putin de 36 de puncte de lidera Ekranes. "Suntem favoriti, dar trebuie sa tratam meciul de la Vilnius cu mare atentie. Echipa mea acuza o stare de oboseala. Sper, insa, sa ne concentram si sa ne intoarcem in tara cu un rezultat care sa ne asigure in buna masura calificarea in finala competitiei", a declarat, la plecarea spre Lituania, antrenorul formatiei feroviare, Dorinel Munteanu. in afara suspendarilor lui Balint si Mijin si a accidentarilor lui R. Marginean si Roszel, tehnicianul trupei din Gruia se confrunta si cu unele probleme medicale, acuzate de Milosevic si Anca. Totusi, doctorul echipei i-a dat asigurari lui Munteanu ca cei doi vor fi refacuti pana la ora jocului.

Partida incepe la ora 18.30 si va fi transmisa la TV Sport

Dinspre tabara adversa, putine semnale. in afara faptului ca are un sezon dezastruos, tinand cont ca e cea mai titrata echipa din Lituania, Zalgiris nu s-a mai remarcat decat prin blaturile facute in turul precedent al Cupei UEFA Intertoto. Se pare ca ei au fost angrenati in aceasta "febra a pariurilor" de adversarii de la Aigaleo, echipa ce a mizat pe cotele uriase pe care le aveau lituanienii la un eventual succes in partida tur disputata in Grecia. Cum "2" solist, "2" pauza, "2" final sau scor corect (1-3) aveau niste cote de imbogatit pariorii, elenii nu au pierdut prilejul de a juca pe victoria oaspetilor. in retur, acelasi scenariu, numai ca rolurile s-au inversat: Aigaleo, cu echipa de "tineret-sperante" pe teren, a reusit sa castige cu 3-2 in fata titularilor de la Zalgiris, cu toate ca gazdele conduceau, la un moment dat, cu 2-0! Dupa asemenea "peripetii", Zalgiris a ajuns sa dispute semifinala unei competitii organizate, totusi, de UEFA!


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.