Rezultatele slabe obtinute de Logan la testul din Germania nu reprezinta o bila neagra pentru romanii care conduc aceasa masina. soferii chestionati de noi sunt multumiti de performantele masinii si spun ca la acest pret, relativ mic, masina se compo
Rezultatele slabe obtinute de Logan la testul din Germania nu reprezinta o bila neagra pentru romanii care conduc aceasa masina. soferii chestionati de noi sunt multumiti de performantele masinii si spun ca la acest pret, relativ mic, masina se comporta foarte bine. Cristian Nicolau, 28 ani, director firma de constructii: "imi vine foarte greu sa cred ca acestea sunt rezultatele reale ale testului. Eu conduc Dacia Logan de cand s-a lansat. Am mers si prin oras, si in afara. Sunt multumit de performante. Am intrat si cu 180 la ora in curba si sunt intreg".
Gheorghe Dumitrescu, 52 ani, patron: "Am auzit pe la televizor de testul realizat de nemti. Nu prea ma intereseaza ce spun ei. Am auzit lucruri negative despre masina, iar eu am descoperit contrariul. Am vorbit si cu soferi de la firme care au condus masini scumpe, si mi-au spus ca Loganul e o masina buna".
Paul Fieraru, 32 ani, taximetrist: "Cred ca nu e tocmai situatia reala. Nu poate fi o masina cu probleme atat de mari. Nu m-a influentat in nici un fel rezultatul testului. Colegii mei de serviciu care conduc Dacia Logan m-au sfatuit sa-mi cumpar. Ei merg zi de zi si nu au descoperit probleme majore".
stefan Boboc, 27 ani, avocat: "Nu am auzit de acest test, insa ma amuza rezultatul. Eu tocmai imi cumpar un Logan si chiar nu ma intereseaza ce au mai descoperit nemtii. Este o masina noua, care poate fi cumparata la un pret rezonabil. Chiar si din punct de vedere al sigurantei mi se pare o masina reusita".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.