Guvernul canadian a castigat in mod surprinzator titlul de cel mai Stupid Guvern din Lume. Executivul canadian a reusit sa devanseze contracandidati precum Iran, Coreea de Nord sau SUA. Concursul supranumit "Oscarul Idioteniei" este organizat anual d
Guvernul canadian a castigat in mod surprinzator titlul de cel mai Stupid Guvern din Lume. Executivul canadian a reusit sa devanseze contracandidati precum Iran, Coreea de Nord sau SUA. Concursul supranumit "Oscarul Idioteniei" este organizat anual de un grup de comici canadieni si se acorda pentru "merite deosebite" in domeniul "ignorantei si idioteniei". Presedintele SUA, George W. Bush, a castigat net categoria "cea mai stupida declaratie a anului" pentru o afirmatie facuta intr-o conferinta de presa. "Nu au odihna pana nu gasesc noi moduri de a lovi America, dar nici noi nu stam degeaba", a afirmat Bush intr-o declaratie publica, spre stupefactia asistentei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.