"Ordonanta data de George Copos il ajuta doar la "Cupa 7 trenuri" sau "7 accelerate", pentru ca a facut o confuzie. Nu el organizeaza competitia interna de fotbal, ci Liga", a declarat, ieri, presedintele LPF, Dumitru Dragomir (foto), la finalul Adun
"Ordonanta data de George Copos il ajuta doar la "Cupa 7 trenuri" sau "7 accelerate", pentru ca a facut o confuzie. Nu el organizeaza competitia interna de fotbal, ci Liga", a declarat, ieri, presedintele LPF, Dumitru Dragomir (foto), la finalul Adunarii Generale. "Noi am vrut doar sa participam la negocieri. Domnul Dragomir e marcat ca nu vor mai avea loc alegeri anticipate si d'aia da fel de fel de declaratii", a ripostat presedintele clubului Rapid, Dinu Gheorghe. Cert este ca, in urma acestei sedinte, s-a votat in unanimitate ca, din 2008, tot Liga Profesionista de Fotbal sa pastreze drepturile de reclama si de televiziune ale cluburilor, numai ca reprezentantii acestora din urma vor fi nevoiti sa participe la negocieri. "Sunt multumit de ceea ce s-a hotarat in cadrul Adunarii Generale", a spus, laconic, presedintele gruparii Dinamo, Givani Becali.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.