70% din taberele scolare de stat au fost inchise pentru ca nu aveau minimum de confort, iar celelalte au fost autorizate doar pana la sfarsitul lunii iulie, ne-a informat Constantin Raduta, directorul Agentiei Nationale a Taberelor scolare. Ultimele
70% din taberele scolare de stat au fost inchise pentru ca nu aveau minimum de confort, iar celelalte au fost autorizate doar pana la sfarsitul lunii iulie, ne-a informat Constantin Raduta, directorul Agentiei Nationale a Taberelor scolare. Ultimele controale au fost efectuate la Navodari, in cea mai mare tabara de copii din tara, cu capacitatea de 2.000 de persoane pe serie. Inspectoratul de Sanatate Publica Constanta a gasit un proces avansat de degradare, mobilier vechi, salubrizare precara, mizerie in bucatarii, motiv pentru care tabara a fost inchisa.
Parcul de distractii si doua magazine din statiune, declarate pericol public, au fost inchise tot sezonul. Din celelalte 21 de tabere de pe Litoral - de stat si particulare - doar 11 au fost autorizate. Pentru siguranta copiilor, puteti verifica conditiile din tabere la Agentia Nationala, la tel. 021.212.35.07.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.