Pe site-ul oficial al lui Shelbourne, gazda de miercuri a Stelei din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, clubul din Dublin face un apel catre toti cei care vor sa ajute la repararea si curatarea scaunelor din tribunele stadionului! Sub titlul "E
Pe site-ul oficial al lui Shelbourne, gazda de miercuri a Stelei din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, clubul din Dublin face un apel catre toti cei care vor sa ajute la repararea si curatarea scaunelor din tribunele stadionului! Sub titlul "E nevoie de ajutor la Tolka Park", cei interesati sunt anuntati: "Vom vinde toate biletele, avem nevoie de fiecare scaun.
Clubul cauta voluntari care sa pregateasca stadionul Tolka Park pentru jocul de miercuri, din Liga Campionilor, cu Steaua. "Este un interes fenomenal in jurul meciului, iar biletele se epuizeaza rapid. Ne asteptam sa le vindem pe toate inainte de ziua jocului. Este nevoie de fiecare scaun, iar unele sunt in stare proasta. Voluntarii trebuie sa ajute la repararea sau la inlocuirea scaunelor. De asemenea, acestea trebuie sa fie curatate". Eventualii doritori sunt asteptati in aceasta seara pentru a verifica toate cele 9.700 de scaune de pe "Tolka Park".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.