Nicoleta Luciu si Cristina Rus vor fi protagonistele unui nou serial la care se va incepe lucrul din toamna si care se numeste "Fete de camin". Ideea serialului s-a nascut in timpul filmarilor lungmetrajului "Margo". "in perioada in care s-a filmat "
Nicoleta Luciu si Cristina Rus vor fi protagonistele unui nou serial la care se va incepe lucrul din toamna si care se numeste "Fete de camin". Ideea serialului s-a nascut in timpul filmarilor lungmetrajului "Margo". "in perioada in care s-a filmat "Margo" au aparut in mintea noastra multe proiecte complementare", ne-a declarat regizorul Ioan Carmazan. Tot el ne-a marturisit ca "un producator particular si-a manifestat atunci intentia de a face acest serial. L-am prezentat celor de la MediaPro si se pare ca ideea e buna, merita materializata."



Filmarile vor incepe in septembrie

E povestea a opt provinciale venite la facultate in Capitala, care traiesc viata de caministe plina de iubiri si dezamagiri." in serialul cu pricina vor juca actritele care apar in "Margo": Cristina Cioran, Ella Ionescu, Delia Nartea, Ilinca Harnut, Delia Gaitan si vedeta Playboy, Gina Pistol. Acestora li se vor alatura Nicoleta Luciu si Cristina Rus. in timp ce ideea de a o aduce in acest serial pe Nicoleta Luciu le apartine celor de la MediaPro, regizorul Ioan Carmazan a propus-o pe Cristina Rus. El a pregatit-o pe cantareata pentru "Eurotombola" de la Prima TV, dat fiind ca aceasta nu mai facuse emisiuni in direct. A fost multumit de faptul ca se adapteaza foarte bine oricarei situatii in fata camerei.
Episodul pilot din "Fete de camin" a fost tras deja in studiourile MediaPro de la Buftea si pentru ca totul a iesit bine se asteapta ca filmarile sa inceapa in septembrie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.