Dupa aproximativ opt ani petrecuti prin diverse puscarii din tara, Miron Cozma a dat din nou de soarele stralucitor de pe litoralul romanesc.
Cazat la un hotel din Mamaia, fostul lider al minerilor din Valea Jiului isi petrece mai tot timpul
Dupa aproximativ opt ani petrecuti prin diverse puscarii din tara, Miron Cozma a dat din nou de soarele stralucitor de pe litoralul romanesc.
Cazat la un hotel din Mamaia, fostul lider al minerilor din Valea Jiului isi petrece mai tot timpul pe terasele restaurantelor in compania prietenilor. Sambata a "arat" insa toate statiunile. La pranz a mancat langa piscina Hotelului Rex, alaturi de Boby Paunescu si parlamentarul Nati Meir, bunul sau amic care l-a vizitat de nenumarate ori prin bungalow-urile puscariilor. Arogant, Miron Cozma a refuzat orice fel de dialog cu ziaristii pe care la un moment dat i-a si jignit. Spre seara, "luceafarul huilei" a plecat spre sudul litoralului si s-a oprit dupa miezul noptii in Vama Veche. Aici s-a distrat impreuna cu cel mai bun prieten al sau, Ion Titisor alias Fane Spoitoru. Cei doi au uimit asistenta prin vestimentatia sport de un alb imaculat. Turistii au profitat si ei din plin de prezenta lui Cozma in statiune si s-au pozat ore intregi cu fostul ortac folosit de tineri pe post de maimutica.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.