Membrii echipei de interventie a guvernului Ungariei care actioneaza la Vadu Rosca inca de pe data de 17 iulie s-au ingrozit de situatia satenilor de aici si spun ca nici in Sri Lanka, unde au fost pentru a interveni dupa dezastrul produs de tsunami,
Membrii echipei de interventie a guvernului Ungariei care actioneaza la Vadu Rosca inca de pe data de 17 iulie s-au ingrozit de situatia satenilor de aici si spun ca nici in Sri Lanka, unde au fost pentru a interveni dupa dezastrul produs de tsunami, nu au vazut asemenea nenorociri.
Vilagos Csaba (foto, in galben), adjunctul echipei care lucreaza in Vadu Rosca, spune ca a fost impresionat de dezastrul produs de Siret in localitatea vranceana si mai ales de miile de animale inecate. "Noi ne-am ocupat cu ecarisajul si acum scoatem apa din beciurile oamenilor din Vadu Rosca. Am fost trimisi de guvern, in baza unui acord cu statul roman. Nici in Sri Lanka dupa tsunami nu am vazut asemenea dezastru", sustine Csaba.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.