FC Santos intentioneaza sa depuna o plangere la FIFA, prin care sa acuze clubul Real Madrid ca nu respecta regulamentul in ceea ce priveste transferul atacantului Robinho (foto), a anuntat cotidianul brazilian "Folha de Sao Paulo", citat de "Marca".
FC Santos intentioneaza sa depuna o plangere la FIFA, prin care sa acuze clubul Real Madrid ca nu respecta regulamentul in ceea ce priveste transferul atacantului Robinho (foto), a anuntat cotidianul brazilian "Folha de Sao Paulo", citat de "Marca". Potrivit sursei citate, FC Santos a trimis, vineri, la FIFA o serie de documente privind incercarile esuate ale lui Robinho de a-si rezilia contractul cu gruparea braziliana, prin prezentarea unui cec emis de clubul Real Madrid in valoare de 30 milioane de dolari, echivalentul a 60 la suta din clauza de reziliere a contractului atacantului brazilian. Contractul dintre Robinho si Santos a fost semnat pe 31 august 2004 si este valabil pana pe 30 ianuarie 2008.
Potrivit cotidianului brazilian, este pentru a doua oara cand FIFA este informata despre presiunea "necorespunzatoare" exercitata de Real Madrid in vederea achizitionarii atacantului in varsta de 21 de ani, pentru o suma inferioara celor 50 de milioane de dolari solicitati de FC Santos.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.