Asociatia Editorilor din Romania (AER) va organiza participarea Romaniei la Targul de Carte de la Frankfurt, dupa ce a castigat licitatia organizata saptamana aceasta de Ministerul Culturii si Cultelor. Targul de la Frankfurt, ce se va desfasura in a
Asociatia Editorilor din Romania (AER) va organiza participarea Romaniei la Targul de Carte de la Frankfurt, dupa ce a castigat licitatia organizata saptamana aceasta de Ministerul Culturii si Cultelor. Targul de la Frankfurt, ce se va desfasura in acest an intre 19 si 23 octombrie, este unul dintre cele mai mari evenimente de profil din Europa.
La licitatie s-au prezentat doar trei candidati din cei patru care au achizitionat caietul de sarcini: Asociatia Editorilor din Romania, Societatea Editorilor din Romania si SC Violet Advertising SRL. Contractul a fost atribuit ofertei celei mai avantajoase din punct de vedere tehnico-economic, dupa metoda cost-calitate. Punctajul tehnic a reprezentat 40 la suta din nota finala, in vreme ce punctajul financiar 60 la suta. Oferta financiara facuta de AER este de aproximativ 36.500 de euro, iar cea a SER de peste 25.000 de euro, ambele oferte incadrandu-se in bugetul oferit de MCC pentru amenajarea standului. Standul are o suprafata de circa 100 de metri patrati si a fost inchiriat de catre MCC, platindu-se 186 de euro pe metru patrat. AER a organizat, in primavara, si participarea Romaniei la Targul de la Paris.
Targul de Carte de la Frankfurt reuneste anual autori, editori, librari, bibliotecari, agenti literari, ilustratori de carte si cititori.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.