Dupa prabusirea unui avion Antonov-52 al companiei private Ecuatair din Guineea Ecuatoriala, la putin timp dupa decolarea sa din Malabo, au pierit 60 persoane. Aparatul a decolat din capitala Guineei Ecuatoriale, Malabo, situata pe insula Bioko, si s
Dupa prabusirea unui avion Antonov-52 al companiei private Ecuatair din Guineea Ecuatoriala, la putin timp dupa decolarea sa din Malabo, au pierit 60 persoane. Aparatul a decolat din capitala Guineei Ecuatoriale, Malabo, situata pe insula Bioko, si se indrepta spre Bata, oras aflat in partea continentala a tarii, avand la bord, potrivit primelor declaratii, 55 de persoane, dintre care 10 membri ai echipajului. Numarul pasagerilor este incert intrucat acestia circula in mod curent fara bilet, mituind personalul companiilor aeriene.
Compania Ecuatair are in dotare doua avioane de fabricatie ruseasca, un Antonov-52 si un Yak-40, ambele avand echipaje formate din rusi, ucraineni si armeni, singurii care se incumeta sa mai zboare cu niste aparate vechi, care nu mai corespund normelor internationale ale aviatiei civile.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.