Prin lansarea noului site www.sursedefinantare.ro Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti vine in sprijinul intreprinzatorilor romani care vor avea acces la un serviciu complex referitor la sursele de finantare existente
Prin lansarea noului site www.sursedefinantare.ro Camera de Comert si Industrie a Romaniei si a Municipiului Bucuresti vine in sprijinul intreprinzatorilor romani care vor avea acces la un serviciu complex referitor la sursele de finantare existente la un moment dat, a spus, ieri, Cornelia Rotaru, director general executiv CCIRB. "Site-ul www.sursedefinantare.ro este un instrument pentru oamenii de afaceri. Ei pot regasi informatii despre principalele surse de finantare existente in Romania si la nivel international si despre programele de finantare si conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a beneficia de finantarea afacerilor sau proiectelor de investitii", a spus Cornelia Rotaru.
Accesarea site-ului este gratuita, acesta fiind actualizat periodic cu ofertele venite de la colaboratorii CCIRB - banci, fonduri de investitii, fonduri europene.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.