Primul meci, prima deziluzie. Dinamo, echipa cu cele mai multe transferuri efectuate in vara, cu o conducere gigantica si un buget de 10 milioane de dolari, s-a facut de ras peste Nistru, la Tiraspol, pierzand fara drept de apel partida disputata in
Primul meci, prima deziluzie. Dinamo, echipa cu cele mai multe transferuri efectuate in vara, cu o conducere gigantica si un buget de 10 milioane de dolari, s-a facut de ras peste Nistru, la Tiraspol, pierzand fara drept de apel partida disputata in compania campioanei din Republica Moldova. Pe o baza occidentala, serif-ul local i-a alergat pe "cainii rosii" pana le-a scos fotbalul din cap. Au fost necesare doar de 13 minute pentru ca gazdele sa se desprinda decisiv la 2-0, prin golurile marcate de jucatorii romani Cocis si Cr. Ionescu. Trupa lui Andone a parut pierduta pe iarba, intr-un 4-4-2 incolor, inodor si insipid, fotbalistii nou-veniti integrandu-se perfect in jocul falimentar al colegilor lor. Chiar daca bucurestenii au dominat majoritatea timpului, ei au facut-o steril, fara luciditate, cea mai buna dovada fiind lipsa ocaziilor clare de gol la poarta aparata de Hutan. Mai mult, dupa Fl. Petre si Moti, ramasi acasa din cauza unor probleme medicale, Fl. Bratu si Tamas s-au accidentat in partida cu formatia transnistreana, devenind incerti pentru turneul din Franta. in concluzie, timpul nu mai e un aliat al tehnicianului Ioan Andone, acesta fiind obligat sa schimbe tactica si sa-i integreze rapid in echipa pe jucatorii adusi "la kilogram" in Groapa.



Cine a jucat la Tiraspol

Guso (46 Cr. Munteanu) - Daouda (72 I. Balan), Galamaz, Tamas (68 L. Goian), Pulhac - Grigorie, Plesan (79 Ad. Cristea), Pacurar (46 Margaritescu), Zicu (46 V. Munteanu) - Fl. Bratu (31 Baltoi), Cl. Niculescu (63 Chihaia).


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.